Смолян: Самотна майка на дете с увреждания получи нов дом от „Приятели, ПОМАГАЙТЕ- Лео Кадели“

Доброто винаги побеждава!

Смолян: Самотна майка на дете с увреждания получи нов дом от „Приятели, ПОМАГАЙТЕ- Лео Кадели“

Тя е от онези майки, които съдбата е приковала към детето й, но с болезнени вериги. Без право на друг избор, 39-годишната Светла посвещава живота си на отглеждането на сина й, който е със степен на увреждане 95%.

Двамата живеят с 900лв на месец, по-голямата част от които отиват за памперси и лекарства за детето. С останалите пари преживеят до следващата пенсия по болест. Всичко, което имат, е една малка къща в Смолян, която обаче е в окаяно състояние. Ремонт е непосилен за тях. До момента, в който случая поема платформа “Приятели, ПОМАГАЙТЕ- Лео Кадели”.

Молбата на Светла е била само за един хладилник, но Лео Кадели решава, че има нуждс от повече и започва организация. Заедно с него, водени от добрите си сърца, около 60 души запретват ръкави и започват цялостен ремонт. Милчо Михайлов е кмет на село Мламолово. Без колебание, решава да отдели единствените си почивни дни, изминавайки близо 400км, за да помогне на непозната жена в нужда. Освен него, от други далечни точки на страната идват и други доброволци, които да дадат безвъзмездно труда си.

И така само за три дни, домът на самотната майка и детето й е изцяло преобразен. А Светла трудно намира думи, с които да благодари.

Ето как една майка на дете с увреждане започна отново да се усмихва. Просто е- ако не можете да застанете до тези родители в борбата им- поне опитайте да ги усмихнете, когато и с каквото можете. Платформа “Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели” отбеляза поредната си успешна кауза и продължава към следващата, защото “Доброто винаги побеждава”.

За подкрепа на дейността ни:

1. Банкова сметка: Име: „Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели“ Сдружение iban: BG45UBBS80021091243240 SWIFT: UBBSBGSF ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПИШЕ ОСНОВАНИЕ „ДАРЕНИЕ“.

2. Revolut: 0898366113 @leonid2yov

3. Еконт: име: „Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели“ Телефон: 0879 849 581 Еконт кв. Драгалевци – София

4. PayPal: pomagaite@gmail.com PayPal me: www.paypal.me/pomagaite

Всеки превод трябва да се пише основание„ДАРЕНИЕ“

За повече въпроси: 0898 366 113

Сдружение „Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели“ ЕИК: 206004114 ДДС: 206004114 Председател: Леонидас Кадели Адрес: гр. София. ул. Околовръстен път 106Е.

ПРЕДИ:

СЛЕД:


Героите-доброволци на платформата ни:

ВИДЕО:
https://www.youtube.com/watch?v=G6cwdwvzMjM


СТАНИ ЧАСТ ОТ НАС ТУК:

https://www.facebook.com/groups/417275545337113