Нова къща за малкият Виктор

Доброто винаги побеждава!

Нова къща за малкият Виктор

Бащата на децата е единственият здрав човек в домът, който работи като общ работник за минимален надник и то не всеки ден. Тримата с уважения получават пенси, но повечето от тях отиват за разходите, лекарства, памперси и храна, за ремонт не може да стане и дума. Тоалетната е на двора, а тримата с уважения е трудно да стигне до там, кухня също почти нямат. А вода ходи бащата пеша около 2-3 км, за да пълни тези туби, защото водата е било проблем на цялото село.
След като проверих лично на място тяхният случай реших да направя кампания и да им дадем един старт. Ще направим нова баня вътре, ще сложим нова дограма и врати, ще направим нова кухня, ще ремонтираме всичко нужно и ще обзавеждаме целят дом.

Сняг, дъжд и 72 часа, но Кауза ремонт за трима с увреждания-Брестовица Пловдив Кауза ремонт за трима с увреждания-Брестовица Пловдив е успешна!Благодаря от сърце на всеки един дарител и доброволец, които ме подкрепи за пореден път да правим щастливо едно семейство с много мъка, но всяка секунда заслужаваше. Също така благодаря на всички приятели, които дойдоха на място да асе запознаят с мен и каузата ми. За мен е чест да съм ваш приятел и организатор. А на снимката с видеочат е майка ми, която ме проверява дали съм свършил задачата успешно и дали съм се прибрал жив и здрав. Историята на това семейство:https://www.facebook.com/groups/417275545337113/permalink/1307520692979256/