Кампания „Ученически пособия за деца в неравностойно положение“

Доброто винаги побеждава!

Кампания „Ученически пособия за деца в неравностойно положение“

Новата учебна година наближава и скоро малките и големи ученици ще се завърнат по класните си стаи, щастливи, пълни с енергия и жадни за нови знания. В нашата платформа обаче има около 30 деца, за които картинката не е толкова розова. Те не свързват училището с приятни емоции, защото техните семейства, по една или друга причина, не могат да си позволят да им набавят раници, тетрадки, химикали и др.

Ето защо платформа „Приятели, ПОМАГАЙТЕ!“ за поредна година стартира кампания за набиране на ученически пособия. Ние отново протягаме ръка към нуждаещите се деца, малките герои на нашите каузи, защото не можем да допуснем те да стартират учебната година без необходимите им училищни принадлежности.

Всеки, който има желание да се включи в кампанията може да го направи като закупи пособия или изпрати сума, с която да подпомогне кампанията за набиране на такива. Нека заедно да подарим усмивки на дечицата и да им помогнем да имат един успешен старт в новата учебна година.

Начини за дарения:

  1. -Чрез PayPal:
    leo.kadeli1@gmail.com
    www.paypal.me/leokadeli
  2. За банкова сметка и данни за изи пей или еконт, пишете на имейл leo_kadeli@abv.bg  или на viber 0898 366 113
  3. Дарение лично в офиса ни в гр. София, адреса също ще получите на имейл или viber.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПИШЕ ОСНОВАНИЕ “ДАРЕНИЕ ЗА ПОСОБИЯ 2019г.“

Кампанията започва днес на Голяма Богородица (15.08.2019г)  до 10-ти септември 2019г.

Честит празник на всички християни!

За повече информация за кампанията: 0898 366 113

Няколко снимки от една от каузите на децата, за които се грижим. Как беше къщата им и как стана само за два дни абсолютно безвъзмездно от платформата ни: