Бяла Слатина. Дете без родители живее в изключително лоши условия. ИМА НУЖДА ОТ НАС.

Доброто винаги побеждава!

Бяла Слатина. Дете без родители живее в изключително лоши условия. ИМА НУЖДА ОТ НАС.

Цветелина е на 11г. и е сирак. Губи майка си преди близо 3 години, вследствие на левкимия. Бащата още при раждането ѝ не пожелава да я припознае. Така детето остава в ръцете на своите баба и дядо, които са единствените ѝ близки. Баба Цвети и дядо Петър са на по 70 години, заедно с внучката си те живеят в къща в гр. Бяла Слатина, тяхна собственост. Условията за живот там обаче не са никак добри, особено за дете. Преди около година получихме сигнал за това семейство в беда от социалните служби. Макар институцията да им помага с каквото може и доколкото законът позволява, тези хора продължават да са в нужда, тъй като с малките си пенсии + детските надбавки на Цвети бабата и дядото не могат да подобрят условията на живот. Ние ги посетихме в техния дом в един снежен зимен ден. В момента, в който влязохме вътре моето сърце се сви. Беше много студено, нямаха дърва за отопление, а детето спеше в кухнята, тъй като това е единствената по-топла стая заради готварската печка. Веднага разбрахме, че тук има нужда от сериозна намеса от нашата платформа. Междувременно, оттогава до днес, ние се грижим за това семейство https://www.facebook.com/groups/417275545337113/permalink/744194419311889/ като периодично им даряваме хранителни продукти, подаръци за малката по празниците, а също и ги водихме на екскурзия. Сега обаче дойде времето да помислим в по-дългосрочен план за малката Цветелина и нейните баба и дядо, а именно да ремонтираме цялостно етажа от къщата, в която живеят. Само че това, приятели, няма как да се случи, ако не обединим сили. Знаете, че подобни каузи изискват много труд, енергия и средства. За нашата платформа това не е първата такава кауза, няма и да е последната. По-надолу ще приложа линк към друга такава кауза, която се случи само преди два месеца- самотна майка с три деца, чиято къща изцяло ремонтирахме. За случая на малката Цветелина ще е необходим бюджет в размер на 6 000лв. който ще трябва да набавим от дарения от добри хора. Ремонта ще направим на 13-ти и 14-ти юли (събота и неделя) в гр. Бяла Слатина. За целта ще имаме нужда от: 1. Бюджет: 6 000лв. (защото някой неща от обзавеждането ги имаме в склада) 2. Доброволци за уикенда 13 и 14-ти юли от района на Бяла Слатина и от цяла България. СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ: (има списък на снимките)

За повече информация на тел: 0898 366 113

Заедно можем! Нека да покажем на малката Цветелина, че макар и съдбата да я е лишила от собствените ѝ родители, тя ѝ е подарила други такива в наше лице, които ще бъдат до нея занапред. Нека да й покажем, че доброто винаги побеждава! Етажът от къщата е 80м2 За повече информация за каузата, за записване като доброволец или дарител- телефон: 0898 366 113 – Лео или на лично съобщение на https://www.facebook.com/profile.php?id=100016018750726

Най-добре е да пишете текст по вайбър. Пример: Аз съм… от гр……… Ще участвам в каузата „Малката Цветелина от Бяла Слатина“ на 13-ти и 14-ти юли. Мога да бъда общ работник, майстор за плочки или от каквото разбирам. Имам собствен транспорт или нямам.

Коригирано: къщата вече е готова, за повече информация на този линк:

МОЛЯ, СПОДЕТЕЛЕ ПОСТА, ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА ТАЗИ ПРИНЦЕСА БЕЗ РОДИТЕЛИ.

СПИСЪК С НУЖНИТЕ НЕЩА
С ДОБРОВОЛЦИ НА ГОСТИ ПРИ ЦВЕТЕЛИНА